Hammer Mobile Tribuner giver flere penge i kassen

De gamle grækere var klar over det – de byggede Amfiteatre for at sikre, at tilskuerne kunne se de klassiske forestillinger.
Romerne gjorde det – de byggede Colosseum for at sikre, at borgere kunne nyde forestillingerne – for som kejserne sagde: Giv folket brøde og skuespil.

Stig har gjort det!
Han var i 90’erne medarrangør af flere store motorløb. Man opstillede såkaldte stillads tribuner ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Det gik med at stille dem op – men da de skulle tages ned var de frivillige væk. Det tog Stig og få medhjælperen en uge at tage tribunerne ned.
Men alle var klar over – at skulle tilskuere komme til arrangementer og få en oplevelse med hjem, skulle der stilles tribuner op.
Så – Stig tænkte: Det må kunne gøres bedre. Med hans tekniske baggrund og hans baggrund som arrangør konstruerede han mobile tribuner.
Hammer tribuner leveres direkte på den plads hvor arrangørerne måtte ønske det, og på det aftalte tidspunkt.

Hammer tribuner bruges mange steder og til alsidige arrangementer. Som f. eks: På Rådhuspladsen i København, Post Danmark rundt, Europamesterskaber i dressur på Broholm, Beach håndbold, Mosten Raceday, Marton løb, Middelalder ridder turnering samt mange andre steder
Den sindrige hydrauliske konstruktion sikrer, at opstillingen kun varer ca. 30 minutter. De fjernes igen af Stig på kort tid. Nøjagtigt som det aftales.

Arrangørerne kan blot bestille på bestillingssiden eller
Hver tribune kan tage mellem 122 og 355 personer i amfitralsk opbygning. Naturligvis fuldt godkendt af myndighederne og behørigt forsikret i henhold til lejebestemmelserne.
Den tekniske udformning forbedres fra år til år. Således kan der nu bestilles overdækket VIP tribune – naturligvis med samme korte opstillingstid.
Vor motto er: Du gør det sjove og vi gør det grove.

Du kan altid kontakte
Stig på. 21 75 80 02

29-09-2016

Tribuner 355 pladser

Tribuner 355 pladser

Længde: 16 m. Brede: 6,3 m.

.